Afhaling

Bij ons is het steeds mogelijk om je bestelling zelf op te halen. Indien voor deze optie gekozen wordt, zal er een ophaalmoment afgesproken worden bij het definitief bevestigen van de bestelling. Ophalen is dan mogelijk op onderstaand adres:

Dobbelsteenstraat 11B
9190 Stekene

Mocht het door dwingende omstandigheden niet mogelijk zijn om op het vastgelegde uur de bestelling te komen afhalen, gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen.

Levering

Voor de regio Waasland en omstreken is er ook de mogelijkheid om je bestelling gratis door ons te laten leveren. De concrete postcodes waarvoor dit kan staan onderaan opgelijst en aangeduid op de kaart.

Bij het bestellen via de website kan een voorkeurstijd doorgegeven worden. We doen ons best om dit te respecteren, maar door drukte kan dit eventueel afwijken. Het finale leveringstijdstip zal meegegeven worden bij het definitief bevestigen van de bestelling.

Indien levering gewenst is buiten de aangegeven postcodes is dit ook steeds mogelijk, maar dan zal er een toeslag aangerekend worden afhankelijk van de afstand. Gelieve dit mee te geven in de opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling.

Overzicht regio’s gratis levering

9190 Stekene/Kemzeke

9185 Wachtebeke

9180 Moerbeke

9170 Sint-Gillis-Waas/De klinge/Sint-Pauwels/Meerdonk

9112 Sinaai

9111 Belsele

9100 Sint-Niklaas

4560/4561/4562 Hulst NL/Sint-Jansteen/Heikant/Clinge